Пісочне печиво Поліно з кукурудзяним борошном і родзинками

Дуже ароматне і просте у приготуванні 🍪 Пісочне печиво Поліно з кукурудзяним борошном і родзинками простий рецепт.

Інгредієнти

Олія 🧈- 200 гр (кімнатної температури)
Цукор – 150 гр
Яйця – 2 шт.
Сметана – 1 ст. ложка
Мука кукурудзяна – 300 гр
Борошно пшеничне – 300 гр
Розпушувач – 0,5 чайної ложки
Ваніль
Сіль – щіпка
Родзинки – 150 гр

Пісочне печиво Поліно з кукурудзяним борошном і родзинками покроковий рецепт

1. трохи Збити вершкове масло з цукром і дрібкою солі, додати яйця 🥚, потім сметану, ваніль і ще трохи збити . Не зупиняючи комбайн додати кукурудзяне борошно, пшеничне борошно з розпушувачем і добре вимішати тесто.

2. В кінці додаємо родзинки і формуємо ковбаску 👌 Загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник до повного охолодження (приблизно на 2 години) Остигле тісто розрізати на брусочки, товщиною 1 см.

3. Викласти на пергамент 📜 і відправити в розігріту духовку до 180-200° на 25 хвилин, до злегка золотистого цвета.

4. Приємного всім аппетита.