Продовжуємо наповнювати новорічну коробочку 😄👌! У попередньому пості печиво на жовтках, білки, що залишилися перетворюємо в ще одне чудове печиво! Як зробити Пісочне печиво з мармеладом рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
ТІСТО (~22-24 шт.):
300 г борошна
190 г вершкового масла 82%
80 г білка
80 г цукрової пудри
1 г ваніліну
1 г солі
МАРМЕЛАД:
100 г малинового пюре без кісточок
90 г цукру
5 г 🍏 пектину
Пісочне печиво з мармеладом покроковий рецепт
1. Пюре малини помістити в сотейник і поставити на 🔥. З’єднати цукор з пектином перемішати і дощиком ввести в пюре. Інтенсивно перемішуючи, довести суміш до кипіння і варити 2-3 хвилини. Перекласти мармелад в кондитерський мішок і остудити до кімнатної температури. Масло і білки дістати з холодильника за 2-3 години до приготування, вони повинні бути кімнатної температуры.
2. Масло з’єднати з пудрою, ваніліном і сіллю, збити до посветления. Додати білки і збивати ще 2-3 хвилини до пишної світлої маси. В отриману масу ввести просіяне борошно в два етапи, збити до однорідності. Тісто перекласти в кондитерський мішок з великою насадкою (у мене для еклерів). Лист застелити бумагой.
3. Відсадити заготовки, маленькою ложечкою (або пальцем 😂) зробити лунки (поглиблення) і відправити лист в розігріту до 200° духовку. Випікати ~10-12 хв. режим верх-низ. Як тільки побачите знизу рум’яний обідок, нижній нагрів відключити і випікати печиво ще ~ 3-5 хвилин до золотистого цвета.
4. Готове печиво остудити, біля мішка з мармеладом відрізати носик і відсадити в лунки мармелад. Я ще не втрималася і посипала трохи окосовой стружкою 😁🙌 Мармелад дуже швидко стабілізується, не липне і не брудниться, можна скласти печиво в красиву коробочку і презент готовий 😉🤗🙌💕!