Як зробити пісочне печиво з варенням що тане в роті простий рецепт.
Інгредієнти
Борошно – 160 г (+/-)
Крохмаль(кукурудзяний, картопляний або аррорута) – 80 р
Цукрова пудра – 60-100 г (я додала 12 г фитпарада 7)
Ванілін – 1 г
Сіль – 1/3 ч. л.
Розпушувач – 1 ч. л.
⠀
Вершкове масло – 100 г
⠀
Яйце – 1 шт (велике)
⠀
🍒 Варення, Джем, Повидло
⠀
🔥 170-180 градусів/20 хвилин (попередньо розігрійте духовку)
Пісочне печиво з варенням що тане в роті покроковий рецепт
1. ВАЖЛИВО! Додайте 60% борошна, інше додасте в кінці, якщо потрібно! Якщо замісили густе тісто, додайте 1/2-1 яйця або трохи води. Не використовуйте рідкі наповнювачі!
2. Можна приготувати без начинки, тк тісто саме по собі вкусное.
3. З цукровою пудрою печиво вийде ніжніше, цукор при такому способі замішування не встигне розчинитися. Можете окремо розмішати з яйцем до розчинення і додати в кінці)
Відео рецепт 👇