Привіт, хлопці. Обожнюю наші сімейні традиції. Кава в ліжко, невеликий скандал з-за того, хто перший займе ванну і примирення за сніданком. Загалом відносини вирують, як угорський гуляш. Кожну суботу принцеса щось пече, вона колись закінчувала курси кондитерського мистецтва і володіє пристойним арсеналом рецептів. Останнім часом наш фаворит це пісочні кільця з арахісом.
Інгредієнти
На 10 кілець
Тісто:
Борошно – 350г
Вершкове масло (кімнатної температури) – 200 р
Цукрова пудра – 130г
Яйце – 1 шт.
Сметана-20г
Розпушувач – 0,5 ч. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Додатково:
Жовток (для змащування) – 1 шт.
Горіхи (для посипання) – 60-80 г
Пісочні кільця з арахісом покроковий рецепт
1. Вершкове масло, сметану, яйце, сіль, цукрова пудра і розпушувач збивати 5 хв. Додамо борошно і перемішати до розчинення. Накрити плівкою і дати постояти тесту 15 хв. розкачуємо 6-8 мм.
2. Вирізаємо кола великий формочкою (9 см), у центрі кожного виробу вирізаємо отвір поменше, діаметром 2-3 см (ми використовували пробку від рослинного масла).
3. Обрізки тіста збираємо, швидко слепляем (головне – довго не місити) і використовуємо повторно. Ставимо деко з кільцями в морозилку на 20 хвилин. Змащуємо кільця жовтком. Посипаємо горіхами і запікаємо при 200 С 11 минут.