Піта на сковороді

Піта на сковороді рецепт простий. Багато просили прості і швидкі рецепти. Без молочки, без яєць, без дріжджів. Ловіть🤗 Відео з приготуванням загружу в сториз, так як тут його заблокували.

Інгредієнти

(на 5-6 штук):

350-380 гр борошна пшеничного
200 гр теплої води (50-60 градусів)
1 чл солі без гірки
2-3 ст л рослинного масла без запаху

Піта на сковороді покроковий рецепт

1. Борошно Просіяти. У воді розчинити сіль. Додати до борошна солону воду і масло. Вимісити тісто. Зібрати у грудку, накрити рушником і залишити на 20-40 хвилин відпочивати. Розділити тісто на 5-6 частин. Стіл і качалку присипати мукой.
2. Скруглить тісто, розкачати до товщини 3-5 мм. Прибрати хвилин 15 на відпочинок. Обсмажити на розпеченій сухій сковороді з двох сторін. При випіканні піта повинна роздутися, всередині з’являється карман.
3. Якщо цього не відбувається, швидше за все, ви дуже тонко розкатали тісто або пошкодили поверхню при розкочуванні (присипайте стіл борошном добре). Начинка може бути любой.
4. У мене це: Фарш (будь-яка на ваш смак) + цибуля + болгарський перець + квасоля + кукурудза + кетчуп (татів домашній) + сіль/перець і тертий сир Якщо розкачати тісто тонший, то у вас вийде лаваш, що теж прекрасно 🤗

Відео рецепт 👇