Плодово ягідне морозиво з яблучним пюре в домашніх умовах простий рецепт. Всім, хто любив у дитинстві Плодово – ягідне МОРОЗИВО в паперовому стакані і дерев’яною ложечкою присвячується 😍! Їли таке, напишіть? Моє улюблене 😋👌
Повернення в дитинство вам забезпечено 😍
Повернення в дитинство вам забезпечено 😍
Інгредієнти
125г яблучного пюре
125г полунично – малинового пюре (можна будь-яку ягоду – журавлину, смородину і т. д., подрібнену і протерту через сито)
200г цукру
20г кукурудзяного крохмалю
530г води
Плодово ягідне морозиво з яблучним пюре домашнє покроковий рецепт
1. Розведіть крохмаль невеликою кількістю води з загальної ваги. Зварити сироп з води, що залишилася і цукру. Як закипить, тонкою цівкою вливайте розведений крохмаль, весь час помішуючи венчиком.
2. Коли кисіль закипить і загусне, вимкнути, накрити кришкою або плівкою і охолодити. Змішати з ягідним і яблучним пюре, розлити по паперовим стаканам.
3. Або форм для морозива і відправити в морозильник, (або вилити в один великий контейнер з кришкою і заморозити).