Хрусткі зовні і неймовірно ніжні всередині. Фритюр іноді можна… це ж так смачно! Польпетты італійські фрикадельки з консервованого тунця смажені у фритюрі простий рецепт.
Інгредієнти
на 10шт:
•240г консервованого тунця в олії (злити рідину)
•80г м’якоті білого хліба попередньо замоченою в молоці і добре віджатою)
•1 яйце
•2ст л тертого твердого сиру
•подрібнені листочки петрушки
•панірувальні сухарі для обвалювання
•соняшникова олія
•сіль
Польпетты італійські фрикадельки з консервованого тунця покроковий рецепт
1. Змішати тунець, м’якуш хліба, яйце, тертий сир, петрушку, дрібку соли.
2. Сформувати польпетте (фрикадельки) і обваляти кожну в панірувальних сухарях.
3. Посмажити у фритюрі (у великій кількості розігрітої олії) по 3-4 польпетты за раз. Дістати з допомогою шумівки і викласти на паперові полотенца.
Відео рецепт 👇