Полунична меренга з кремом з полуниці і шоколаду

Дуже смачний десерт полуничні меренги! Полунична меренга з кремом з полуниці і шоколаду простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Пюре полуниці 110
Сік лайма 40
Альбумін 15
Цукор (дрібний або пудра) 300

Для полуничного крему:
Пюре полуниці 110
Білий шоколад 160
Вершкове масло 30
Цедра 1 лайма

Полунична меренга з кремом з полуниці і шоколаду покроковий рецепт

1. Приготувати меренгу будь-яким способом: французьку, італійську або швейцарскую.

2. Відсадити круглою насадкою на пергамент, судити в духовці при 80-90С 3 години (час і температура залежать від вашої духовки).

3. Для полуничного крему:
Шоколад розтопити (не спалити). Пюре полуниці нагріти до 40С, Об’єднати до гладкої емульсії. Додати вершкове масло, пробити блендером, потім додати цедру, перемішати. Накрити плівкою, дати стабілізуватися 5 часов.

Відео рецепт 👇