Дуже смачний десерт полуничні меренги! Полунична меренга з кремом з полуниці і шоколаду простий рецепт домашній.
Інгредієнти
Пюре полуниці 110
Сік лайма 40
Альбумін 15
Цукор (дрібний або пудра) 300
⠀
Для полуничного крему:
Пюре полуниці 110
Білий шоколад 160
Вершкове масло 30
Цедра 1 лайма
Полунична меренга з кремом з полуниці і шоколаду покроковий рецепт
1. Приготувати меренгу будь-яким способом: французьку, італійську або швейцарскую.
2. Відсадити круглою насадкою на пергамент, судити в духовці при 80-90С 3 години (час і температура залежать від вашої духовки).
3. Для полуничного крему:
Шоколад розтопити (не спалити). Пюре полуниці нагріти до 40С, Об’єднати до гладкої емульсії. Додати вершкове масло, пробити блендером, потім додати цедру, перемішати. Накрити плівкою, дати стабілізуватися 5 часов.
Шоколад розтопити (не спалити). Пюре полуниці нагріти до 40С, Об’єднати до гладкої емульсії. Додати вершкове масло, пробити блендером, потім додати цедру, перемішати. Накрити плівкою, дати стабілізуватися 5 часов.
Відео рецепт 👇