Посол червоної ікри в домашніх умовах

Червона ікра власного засолу🔥 Можливо до новорічного столу вам стане в нагоді мій рецепт. А можна подати як у мене на фото, тарталетка, сирний сир з кропом, ікра і лимончик. Як зробити посол червоної ікри в домашніх умовах рецепт простий. До того ж я розповідаю як ЛЕГКО відокремити ікринки з ястиків від пленочки 👏🏼👏🏼👏🏼 ⚠️Така ікра без консераантов і зберігається НЕ БІЛЬШЕ 3х діб у холодильнику, але мені здається це взагалі не проблема 🤣

Інгредієнти

Червона ікра в ястиках
Вода 500 гр
Сіль 1.5 ст ложки олія рослинна 0.5 ч ложки

Посол червоної ікри в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Варимо воду з сіллю до повного розчинення солі і охолоджуємо до температури 30-35°С Ікру в ястиках кладемо в глибоку миску, включаємо міксер на середню швидкість і НЕ БОЇМОСЯ, опускаємо його в икру.
2. Ікринки швидко відділяються і плівочка залишається окремо! Тепер треба перекласти ікру в друшляк і промити під проточною водою дуууже добре і дати стекти зайвій воде.
3. Промиту ікру заливаємо водою з сіллю і залишаємо на 15 хвилин, не перетримайте, тому а то вийде ну дуже солона! Знову зливаємо ікру, додаємо краплину рослинної олії без запаху і наша ікра ГОТОВА!!

Відео рецепт 👇