Як зробити ПП чорничний торт з рікоттою і сиром рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт:
Яйця С0 – 4 шт.
Мигдальна борошно – 50 гр.
Рисове борошно – 25 гр.
Кукурудзяна борошно – 25 гр.
Сухе знежирене молоко – 40 гр.
Крохмаль кукурудзяний – 20 гр.
Молоко 1,5% – 80 гр.
Розпушувач – 10 гр.
Ваніль або ванілін – 1 гр.
Підсолоджувач за смаком
Крем:
Рікотта – 250 гр.
Сирний сир – 100 гр.
М’який сир 0% – 150 гр.
Чорниця розморожена (рідина злити) – 90 гр.
Підсолоджувач за смаком
Начинка і декор: 120 гр. свіжої чорниці.
Для обмазки:
Рікотта – 150 гр.
М’який сир 0% – 100 гр.
Розморожена чорниця (без рідини) – 20-25 гр.
Підсолоджувач за смаком.
Зразкове КБЖУ на 100 грам: 140/9,6/7,1/9,1
ПП чорничний торт з рікоттою і сиром покроковий рецепт
1. Бісквіт: (кільце 16 см):
* Просіяти і змішати всі сухі інгредієнти, сахзам.
* Відокремити білки від жовтків, до жовтків додати молоко. Білки збити з дрібкою солі до міцних піків.
* Сухі інгредієнти додати до молочної маси. Акуратно вмішати білки силіконової лопаткою. Перелити тісто в підготовлену кільце. Випікати 40-50 хвилин.
* Готовий бісквіт викласти на решітку і дати повністю охолонути. Зняти пергамент, з допомогою ножа витягнути бісквіт з кільця, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 6-8 годин.
* Після розрізати на 3 коржа.
* Просіяти і змішати всі сухі інгредієнти, сахзам.
* Відокремити білки від жовтків, до жовтків додати молоко. Білки збити з дрібкою солі до міцних піків.
* Сухі інгредієнти додати до молочної маси. Акуратно вмішати білки силіконової лопаткою. Перелити тісто в підготовлену кільце. Випікати 40-50 хвилин.
* Готовий бісквіт викласти на решітку і дати повністю охолонути. Зняти пергамент, з допомогою ножа витягнути бісквіт з кільця, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 6-8 годин.
* Після розрізати на 3 коржа.
2. Крем:
* Всі інгредієнти збити блендером.
* Всі інгредієнти збити блендером.
3. Просочення: тепле молоко + сахзам.
4. Збірка в кільці 16 см:
* Бісквіт, просочення, шар крему, хаотично викладаємо ягідки. Повторюємо.
* Зверху промазуємо кремом, накриваємо харчовою плівкою і в холодильник на ночь.
* Бісквіт, просочення, шар крему, хаотично викладаємо ягідки. Повторюємо.
* Зверху промазуємо кремом, накриваємо харчовою плівкою і в холодильник на ночь.
5. Для обмазки:
Збити блендером і обмазати тортик з усіх боків, прикрасити залишилася голубикой.
Збити блендером і обмазати тортик з усіх боків, прикрасити залишилася голубикой.