Як зробити ПП Десерт без випічки без желатину і без цукру рецепт простий. Десерт – шоколадне задоволення😋. Насичений смак шоколаду в сирній масі, вишневий джем з неповторною кислинкою, гармонійно поєднується з шоколадом, і ніжна шоколадна глазур додає десерту вишуканий смак😍. Ви будете в захваті від цього десерту, я вас запевняю.
Інгредієнти
Форма 15 див. Сир повинен бути кімнатної температури.
⠀
Для десерту:
✔️сир брикетний (не сухий, але і не сильно вологий) 360 гр
✔️шоколад без цукру 100 гр
✔️підсолоджувач за смаком (я не додавала)
⠀
Вишневий джем:
✔️вишня заморожена 130 гр
✔️підсолоджувач за смаком
✔️крохмаль кукурудзяний 20 гр+50 гр холодної води.
⠀
Глазур:
✔️шоколад без цукру 40 гр
КБЖУ на 100 гр👉167.5/13.1/7.6/10.8
Вага 650 гр
ПП Десерт без випічки без желатину і без цукру покроковий рецепт
1. Розтопити шоколад або в СВЧ імпульсами, або на повільному вогні. Додати шоколод в сир і ретельно перебити блендером (або перемішати виделкою). Викласти масу у форму, трохи утрамбовувавши, прибрати в холодильник на пару годин. ⠀ ⠀⠀Тим часом готуємо джем.
2. заморожену Вишню викласти в сотейник і поставити на повільний вогонь, додати підсолоджувач. Вишня розморозиться, перебити її блендером в пюре і повернути на вогонь, довести до кипіння. Розвести у воді крохмаль і влити тонкою цівкою в пюре, постійно помішуючи довести до загустения.
3. Джем остудити і викласти зверху на сирну масу. Прибрати в холодильник. ⠀ ⠀⠀ Готовий бісквіт вийняти з форми, порізати на шматочки (можна не різати) і полити кожен шматочок розтопленим шоколадом. Краще готувати з вечора, а вранці наслаждаться.
Відео рецепт 👇