ПП панна котта з вершків, какао та желатину простий рецепт 🍮 Приголомшливий легкий десерт 😍
Інгредієнти
180 мл вершків 10%
20 гр какао або гарячого шоколаду (у сухому вигляді)
7 гр желатину
30 мл води
⠀
Сах.заступник (3 мірних ложки) або цукор. Майте на увазі, що желатин забирає солодкість, тому завжди кладу трохи більше звичайного
ПП панна котта з вершків, какао та желатину покроковий рецепт
1. Желатин заливаємо водою і даємо 5 хвилин постояти. Після розтоплюємо в мікрохвильовці його протягом 10-15 секунд.
2. Або розтоплюємо на вогні (але не кип’ятіть, а просто розтопіть). У вершки додаємо сах.зам і какао. Додаємо розтоплений желатин.
3. Перешиваємо у форму і даємо постояти в морозилці 30-40 хвилин, щоб схопилося