ПП печінковий торт з яловичої печінки, яйця, йогурту, вівсянки і моркви простий рецепт.
Інгредієнти
-печінка яловича 500 гр.
-3 шт. яйце (одне зварити).
-молоко 40 мл
-вівсяна мука 40 гр.
-грецький йогурт 2% 250 гр.
-морква 100 гр.
-цибуля 50 гр.
-зелений лук 50 гр.
-спеції за смаком
Кбжу на 100 грам . 99/11/3/4
ПП печінковий торт з яловичої печінки, яйця, йогурту і вівсянки покроковий рецепт
1. Печінку помити і подрібнити у блендері, додати борошно, спеції, яйце і молоко. Сковороду змащуємо кокосовим маслом і смажимо з обох сторін блинчики.
2. Моркву натираємо на тертці, цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо на сковороді, як охолоне, додаємо зелений лук. Йогурт змішуємо з чорним перцем/ специями.
3. викладаємо Млинці один на одного, на кожен шар викладаємо начинку, змащуємо йогуртом.
4. Верх торта змащуємо йогуртом і посипаємо тертим яйцем і за бажанням кропом ). Даємо настоятися і наслаждаемся.