Сьомга у вершковому соусі на сковороді

Як смачно зробити Сьомга у вершковому соусі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▪️РИБА У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ
▫️Стейк сьомги – 2шт
▫️Вершки 23% – 400мл
▫️Шпинат – 50г
▫️Помідори черрі – 100г
▫️Тертий сир – 50г
▫️Оливкова і вершкове масло
▫️Сіль, чорний перець, приправа для риби

▪️КАРТОПЛЯ:
▫️Бейбі картоплю
▫️Рослинна олія, вершкове масло
▫️сіль, чорний перець, паприка

Сьомга у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. •Рибку замаринуй: Додай оливкова олія, сіль, перець зі всіх сторін •Гарнір В каструлю з підсоленою водою відправ варитися Бейбі (дрібну) картоплю до напівготовності. Потім злийте воду і в цій же каструльці обсмаж її з додаванням вершкового і рослинного масла,додаємо приправи – тут паприка, чорний перец.

2. •Для соусу: На оливковій олії і вершковому маслі обсмажити цибулю з часником з додаванням приправи для риби. Сюди ж відправ помідори черрі і вливаємо вершки, залиш нудитися і загусати:) Мариновану рибу обсмажити на грилі , або це можна зробити на тій же сковорідці, перш, ніж зробити соус тобто спочатку обсмажили рибку, а потім прибрали рибу і там же робимо соус.

3. •До соусу додаємо шпинат, тертий сир і відправляємо сюди ж нашу обсмажену рибку, скибочки лимона, трохи потім і готово.

Відео рецепт 👇