ПП пиріг шарлотка з яблуками і заварним кремом просто рецепт в духовці 🍎 Шарлотка нереальна😍, надзвичайно смачна і дуже ніжна. У цій шарлотці поєднується все😍- повітряне бісквітне тісто, яблучна начинка і заварний крем, який ідеально завершив смак пирога🥰. Готуйте обов’язково!
Інгредієнти
Для тесту:
✔️яйце С0 4 шт
✔️підсолоджувач
✔️борошно рисова 130 гр
✔️розпушувач 4 гр
⠀
Начинка:
✔️яблука 200 гр
⠀
Крем:
✔️молоко 200 гр
✔️підсолоджувач
✔️яйце 1 шт
✔️крохмаль кукурудзяний 12 гр
КБЖУ на 100 гр👉145.2/6.9/4.6/18.6
Вага 780 гр
ПП пиріг шарлотка з яблуками і заварним кремом покроковий рецепт
1. Яйця збити міксером разом з підсолоджувачем до пишної білої піни. Борошно просіяти з розпушувачем і додати до яєць, перемішати. ⠀ ⠀⠀ Яблука вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати середніми кусочками.
2. Викласти на дно форми (у мене 18 см), зверху викласти тісто лопаткою злегка перемішайте, щоб на дно теж опустилося тісто). Відправити випікатися в розігріту до 190′ духовку на 35-40 хвилин до сухої зубочистки. ⠀ ⠀⠀
3. Готуємо крем. Змішати яйце з молоком, підсолоджувачів і крохмалем. Поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння. Остудити крем до кімнатної температури. ⠀ ⠀⠀
4. Готову шарлотку витягти з форми, остудити, після змастити кремом, прикрасити по своєму бажанню. Наслаждаться.
Відео рецепт 👇