Відкритий ПП сирний пиріг з грибами лисичками, сметаною і сиром простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Лисички-500 гр
Ріпчаста цибуля-1 Шт
Рослинна олія-1 ст л
Сіль – за смаком
Для тіста:
Сир-200 гр
Яйце-1 Шт
Рисова і кукурудзяна борошно – 3 ст л з гіркою (в залежності від вологості сиру, кількість суки може змінюватися)
Розпушувач-1 год л
Сіль – щіпка
Для заливки:
Сметана 10%- 150 гр
Яйце-1 Шт
Легкий сир-70 гр
Сіль, перець – за смаком
ПП сирний пиріг з грибами лисичками, сметаною і сиром покроковий рецепт
1. На рослинному маслі обсмажити нарізану цибулю до злегка золотистого кольору. Додати промиті і нарізані лисички. Посолити. Обсмажувати до випаровування рідини і повної готовности.
2. Для тіста змішати всі інгредієнти. Викласти тісто у форму і розподілити по ній, надаючи бортики. Поставити в розігріту до 180* духовку на 15 минут.
3. Для заливки змішати сметану, яйце, спеції і натертий сир. Заливку викласти на основу, додати обсмажені лисички. Трохи перемішати з заливкою. Випікати в духовці ще 20 минут.
Відео рецепт 👇