ПП тістечка Ескімо з сиру йогурту в шоколаді

Як смачно зробити ПП тістечка Ескімо з сиру йогурту в шоколаді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Суфле:
▫️Сир – 200 гр.
▫️Грецький йогурт – 200 гр.
▫️Желатин – 10 гр.
▫️Вода – 40 мл
▫️Вишневий сироп без цукру – 2 ч. л. (за бажанням)
▫️Підсолоджувач за смаком.

Глазур:
▫️Шоколад – 200 гр. (У мене Перемога 57%)
▫️Масло рослинне – 20 гр.

ПП тістечка Ескімо з сиру йогурту в шоколаді покроковий рецепт

1. Суфле:
Желатин залити водою і залишити набухати. ⠀ Сир збити у блендері до однорідності. Додати грецький йогурт, вишневий сироп, підсолоджувач і знову збити. ⠀ Желатин розтопити в мікрохвильовці (~15 секунд) і влити в сирну суміш.

Добре перемішати. ⠀ У форму для ескімо вставити палички і розкласти сирну суміш. Прибрати в морозилку на 6-8 годин, до повної заморозки.

2. Глазур:
За фактом піде приблизно половина глазурі, такий обсяг потрібен для зручної глазурування. Залишок можна заморозити і використовувати потім.

Поламати шоколад на шматочки, додати рослинне масло (воно потрібно для плинності глазурі). Розтопити в мікрохвильовці імпульсами за 20 секунд, кожен раз переважуючи массу.

3. Глазурування:
Заморожені ескімо витягти з форми. ⠀ Занурити всі ескімо в глазур, викласти на силіконовий килимок. На замороженому тістечку шоколад швидко застигає. ⠀ Зверху можна прикрасити шоколадом про посилками. ⠀

У такому вигляді прибрати тістечка в холодильник на кілька годин, щоб вони повільно відтанули. Накривати не треба, щоб не утворювався конденсат. ⠀ Готові тістечка зберігати максимум 2-3 дня холодильнике.

Відео рецепт 👇