Смачні ПП тістечко Кіндер пингви рецепт простий. Можна навіть під час схуднення🤫 Зберігайте рецепт.
Інгредієнти
Для бісквіта:
•Яйце – 2 шт
•Молоко – 70 р
•Какао – 20 г
•Борошно (у мене рисова, можна замінити на іншу) – 50 г
•Розпушувач – 1/2 ч. л.
•Підсолоджувач – за смаком
⠀
Просочення:
•Молоко – 100 г
⠀
Для суфле:
•Вершки 33% – 60 г (за бажанням можна прибрати, але буде менш повітряно)
•Сир (у мене 2%) – 300 г
•Підсолоджувач – за смаком
•Желатин – 10 г
•Вода – 30 м
ПП тістечко Кіндер пингви покроковий рецепт
1. Для бісквіта відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо до пишної колишньої піни 5-10 хвилин. Жовтки змішуємо з усіма іншими інгредієнтами. Потім об’єднуємо білки з жовтків. Акуратно перемішуємо. Перелити у форму і випікаємо при 180 градусів 20 хвилин. Даємо трохи охолонути і розрізаємо пополам.
2. Для суфле замочуємо желатин у воді. Час замочування дивіться на упаковці. Потім нагріваємо, щоб желатин розчинився, але не кип’ятимо.
Вершки збиваємо міксером до білої піни ~5 хвилин. Змішуємо сир, підсолоджувач, розтоплений желатин, збиті сливки.
Вершки збиваємо міксером до білої піни ~5 хвилин. Змішуємо сир, підсолоджувач, розтоплений желатин, збиті сливки.
3. Бісквіт просочуємо молоком, на 1 половинку викладаємо все суфле і накриваємо другою. Прибираємо в холодильник до застигання (на це піде близько 2-х годин) і нарізаємо на порційні кусочки.
Відео рецепт 👇