Як приготувати смачне просте цукрове печиво домашнє рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Борошно – 280 р
Цукор – 90 р
Вершкове масло – 150 г
Екстракт ванілі – 1 ч. л.
Жовток -1 шт.
Просте цукрове печиво домашнє покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Міксером збийте масло з цукром, маса посвітлішає і збільшиться в об’ємі. Не забудьте періодично збирати масло зі стінок миски. Додайте жовток і екстракт ванілі, і перемішайте до повного об’єднання. Введіть борошно в три заходи. І це все? Так, це все!
2. Навіть якось ніяково. Загорніть тісто у харчову плівку і помістіть в холодильник приблизно на 1 годину. Раджу відразу його злегка розкачати, щоб потім було зручніше працювати. Після того, як тісто охололи, дістаньте його і залиште при кімнатній температурі на ~10 хвилин. Розігрійте духовку до 180 ° С.
3. Покладіть тісто між двох аркушів пергаменту і розкотіть пласт товщиною близько 5 мм Вирізаємо печеньки з допомогою будь-яких катерів, можна навіть склянкою, як заповідала бабуся. Викладіть на деко застелений і випікайте в розігрітій духовці поки не почне золотитися краю, близько ю минут.
4. Дайте повністю охолонути або завзято подуйте і стрескайте пару штук. Рада. Не вимішуйте тісто занадто довго, інакше печиво буде менше ніжним і розсипчастим. Спробуйте ці печиво з молоком, це вкусно.