Як смачно зробити протеїнові оладки з сочевиці і кабачка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ситні, смачні, твої. Замінить повноцінний обід в парі з ЗСЖ-майонезом.
Інгредієнти
▪️170 р. сухий сочевиці (замочити на 3-4 години)
▪️50 р. кабачка
▪️40 р. цибулі свіжого
▪️1 зубчик часнику
▪️100 г. води
▪️спеції за смаком (у мене харчову дріжджі і чорний мелений перець)
▪️сіль за смаком
▪️20-30 р. будь борошна
▪️петрушка за бажанням
▪️10 р. рослинної олії
Протеїнові оладки з сочевиці і кабачка покроковий рецепт
1. Сочевицю замочити на 3-4 години або на ніч, потім промити. Цибулю, кабачок нарізати на кубики, часник пригорнути чеснокодавилкой.
2. Петрушку порубати. У блендер помістити всі інгредієнти, крім борошна. Подрібнити. Перелити в миску, додаємо борошно частями.
3. Тісто має бути як на оладки, не водянисте. Смажити на сковороді з двох сторін. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇