Пряний гарбузовий торт

Пряний торт гарбузовий простий рецепт 🎃 Для мене це просто божественний торт якийсь 🤤ідеальна текстура бісквіта: ніжна, волога і неймовірно ароматна, ніхто не здогадається, що він з гарбуза 🤤 Я просто дуже рекомендую його покуштувати 😍

Інгредієнти

Кбжуна 100 гр: 116/9/3.1/14

👩🏻🍳потрібно для бісквіта :
🎃Яйце – 3 шт+ 2 білка
🎃Гарбуз сира – 250 гр
🎃Кефір 1% – 100 мл
🎃Пшеничне ц/з борошно – 60 г
🎃Вівсяне борошно – 60 г
🎃Волоські горіхи – 20 гр
🎃Кориця – 1/2 ч. л.
🎃Мускатний горіх, імбир мелений – по 2 гр
🎃Розпушувач – 4 гр.
🎃Сіль – щіпка
🎃Підсолоджувач

👩🏻🍳просочення:
💧 Тепла вода – 40 мл + сироп полуничний б/з -10 мл (необов’язково)
💧Підсолоджувач

👩🏻🍳Крем:
🧁Сухе знежирене молоко – 60 г
🧁М’який сир – 360гр ( у мене 5% – 120 гр і 0% 240 гр)
🧁грецький Йогурт -130 гр
🧁Підсолоджувач

*Чорнослив – 60 гр

Пряний торт гарбузовий покроковий рецепт

1. Бісквіт. Гарбуз очистити, нарізати кубиками. Викласти в глибоку тарілку, додати трохи води і поставити в мікрохвильову піч на 10-12 хв до м’якості. Потім пробити блендером в пюре. Білки відокремити від жовтків. До жовтків додати підсолоджувач, кефір і гарбузове пюре.
2. Поступово всипати просіяне борошно з розпушувачем. Додати спеції. Перемішати. До білків додати додаткові білки і збити з дрібкою солі до міцних піків. Ввести білки в тісто у два етапи, акуратно перемішати. Силіконової лопаткою знизу вверх.

3. Викласти тісто у форму діаметром 16 см (у мене роз’ємне кільце). Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 50 хв. Перевіряємо зубочисткою бісквіт. Готовий бісквіт вийняти з форми і перевернувши його – остудить.
4. Далі тонко зрізати шапочку (измельчиться її в блендері до крихти для прикраси). Потім розрізати на 3 коржа.

5. Крем: сухе молоко обсмажити на а/п сковороді, постійно помішуючи, до золотистого кольору. Потім пробити блендером. У миску викласти м’який сир, йогурт, підсолоджувач і сухе молоко. Ретельно перемішати до однородности.