П’ємонтські Равіолі дель плин з вершковим маслом і шавлією простий рецепт які ми приготували під час кулінарного майстер-класу з виноробнею.
Інгредієнти
Для тесту:
•550г борошна
•3 яйця
•4 жовтки
Для начинки:
•400г обсмажені на вершковому кубиків яловичини/телятини
•250 г обсмаженого на вершковому кубиків свинини
•100 г тушкованого шпинату
•150 г відвареного рису
•50 г тертого твердого сиру (традиційно пармезан)
•2 яйця
•сіль
Для подачі:
•150 г вершкового масла
•Листочки шавлії
•тертий твердий сир (наприклад, пармезан)
П’ємонтські Равіолі дель плин з вершковим маслом і шавлією покроковий рецепт
1. Для тіста: змішати борошно з яйцями і жовтками. Замісити тісто руками, поки воно не стане густим і однорідним. З допомогою качалки або спеціальної машинки для пасти розкачати на тонкі пласты.
2. Для начинки: подрібнити у блендері м’ясо, рис і тушкований шпинат. Додати тертий сир, яйця, сіль і добре перемішати. На тонкому шарі з тіста викласти невелику начинки в ряд на відстані один від одного, накрити зверху рештою вільним тестом і притиснути характерним «плином», тобто натиском великого і вказівного пальців між однією начинкою і другой.
3. Зімкнути весь ряд і нарізати равіолі. Розкласти на присипану борошном поверхню. Варити равіолі у великій кількості киплячої підсоленої води і, коли спливуть на поверхню, дати покипіти їм пару хвилин, перш ніж злити воду. Подавати з розтопленим вершковим маслом, листям шавлії і тертим сыром.