Пюрешка? Грибочки? Не, не чули. Занадто банально. А у нас фантазія б’є ключем! Як зробити Пиріг грибний жульєн з картопляним тестом, сиром і йогуртом рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
1 цибулина
350г відвареної картоплі
100г сухих грибів (або 200-300г печериць)
10г оливкової олії
3 яйця
150г рисового борошна
200г йогурту
20г пармезану
сіль, перець, сухі трави
⠀
КБЖУ 130/18/5/13
Пиріг грибний жульєн з картопляним тестом, сиром і йогуртом покроковий рецепт
1. Відварити сухі гриби, порізати. Дрібно нарізати цибулю, обсмажити разом з грибами. Відварену картоплю розім’яти в пюре, додати масло, 1 яйце, муку.
2. Замісити тісто, прибрати в плівці на 15 хв в холодильник. В рознімної формі сформувати кошик, наповнити її грибний смесью.
3. Зробити заливку з 2х яєць, йогурту і спецій. Посипати тертим пармезаном. У духовку 180° на 40хв + 5хв зарумянить.
Відео рецепт 👇