Пиріг Катнаунц великодній вінок у Вірменії

А мені хочеться показати всім 😂 мої творіння !!! З цього, зустрічайте
Пиріг «Катнаунц» великодній вінок у Вірменії ❤️… За бажанням можна додати родзинки (у нас його не їдять) !

Інгредієнти

300мл теплого молока
60гр цукру
50 мл вершкового масла
50 гр меду
Сіль
1 Яйце
Дріжджі 6г
Борошно 500-600 гр
Замісити м’яке тісто, дати йому піднятися годину півтора !!!

Пиріг Катнаунц великодній вінок у Вірменії покроковий рецепт

1. Далі ділимо тісто на три частини, розкачуємо довгі ковбаски у мене за ваші 80см і плетемо косу !!

2. Перекладаємо на деко, змащуємо яйцем, я разладила з молоком, посипаємо кунжутом накриваємо плівкою і даємо постояти хвилин 15/20 )

3. Потім прибираємо в духовку і випікаємо при 190* хвилин 20/25!!! Виходить дуже смачна, гарна випічка 🥐 з медовим ароматом 🤤🍯 .. В такий готовий віночок ми кладемо яйця !! Або ж пророщену пшеницю 🌱🌱🌱…

Відео рецепт 👇