Пиріг кіш з червоною рибою і брокколі з заливкою з вершків та сиру

Як зробити Пиріг кіш з червоною рибою лососем і брокколі з заливкою з вершків та сиру простий рецепт в духовці. Добрий вечір мої дорогі 😍!!!!! Цей рецепт вже був у мене в стрічці, дуже багато було хороших відгуків від вас , вирішила повторити.

Інгредієнти

Для коржа:
борошно – 250грамм
вершкове масло -100 грам
сіль – щіпка
яйце-1штука
Холодна вода-3 ст. л.

Для начинки:
Броколі-300 грам
(сьомга, лосось, форель, кета) свіжа – 150-200 грам

Для заливки:
вершки -150 грам
яйце-2 штуки
сир -150 грам
сіль- за смаком
прованські трави

Пиріг кіш з червоною рибою і брокколі з заливкою з вершків та сиру покроковий рецепт

1. викладаємо в чашу міксера борошно, розм’якшене вершкове масло, сіль, воду, перемішуємо і рубаємо суміш в крихту. Збираємо тісто в кулю, загортаємо тісто в харчову плівку і кладемо в холодильник на 1 годину. Приготуємо форму для запікання, у мене форма 25 див. Відварюємо броколі 🥦 в киплячій трохи підсоленій воді 3-4 минуты.

2. Відкидаємо на друшляк і даємо стекти воді і залишаємо остигати. Чистимо стейк риби від шкірки і кісток. Потім нарізаємо сьомгу на шматочки. Тремо сир 🧀 на тертці. Дістаємо з холодильника охолоджене тісто розкачуємо, формуємо бортики . Надлишки тесту зрізаємо ножом.

3. Викладаємо тісто у форму, формуємо бортики . Проткнути виделкою дно коржа. Запікаємо 10-15 хвилин у духовці при 180 градусах. Виймаємо корж з духовки, викладаємо брокколі , рибу, і виливаємо заливку . Зверху прикрашаємо розмішаними навпіл помідорами Черрі (за бажанням). Відправляємо в духовку на 40-45 минут.

4. Стежимо за процесом випічки, орієнтуйтеся на свою духовку, можливо , знадобитися і трохи менше часу. Готовий кіш виймаємо з духовки , даємо охолонути і подаємо кіш теплим 🤗

Відео рецепт 👇