Як зробити пиріг Кіш з індичкою і беконом простий рецепт.
Я обожнюю такі пироги,коли немає нічого зайвого,коли простий склад і можна їсти на сніданок,обід або вечерю☺️ Коли можна «намалювати» їжею будь-які картини, і вони стають шедевром☺️ Коли пікантний бекон,соковита індичка і сир самі пишуть симфонію смаку👌🏻
Коли це просто без слів ідеально!
Я обожнюю такі пироги,коли немає нічого зайвого,коли простий склад і можна їсти на сніданок,обід або вечерю☺️ Коли можна «намалювати» їжею будь-які картини, і вони стають шедевром☺️ Коли пікантний бекон,соковита індичка і сир самі пишуть симфонію смаку👌🏻
Коли це просто без слів ідеально!
Інгредієнти
Для тесту:
▪️220гр борошна
▪️120гр вершкового масла
▪️1 яйце
▪️1ст.л води
Начинка:
▪️400гр філе індички
▪️15 слайсів бекону
▪️300гр жирних вершків
▪️3 яйця
▪️200гр сиру
▪️сіль/перець
▪️спаржа або зеленого цибулі для прикраси
Пиріг Кіш з індичкою і беконом покроковий рецепт
1. Зробимо пісочне тісто. Змішаємо всі інгредієнти і замішуємо тісто, відправляємо з холодильник на 30-40 хвилин і починаємо займатися начинкою. У вершки додати сіль, перець і яйця – заливка готова. Бекон порізати, обсмажити на сухій сковороді до золотистого цвета.
2. До бекону додати порізану на кубики індичку – обсмажити. Сир натерти на тертці Дістаємо тісто з холодильника, розкачуємо і викладаємо в форму.
3. Посипаємо сиром, викладаємо індичку з беконом, знову сир і заливаємо вершковим «кремом» Прикрашаємо чим вам подобається – у мене була спаржа і запікаємо в духовці при 180С 30-35 хвилин. Готовий кіш є і насолоджуватися ♥️