Пиріг кіш з куркою, грибами, сиром і вершками в духовці

Як смачно зробити Пиріг кіш з куркою, грибами, сиром і вершками в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно-300 гр
Сл.масло-150г
Сметана-1 ст. ложка
Сіль-0.5 чайної ложки
Цукор-1 чайна ложка
Жовток-1 шт.
Коньяк або горілка – 1ст.ложка
Крижана вода-2ст.ложки
Замісити тісто і покласти в холодильник на 30 хвилин.

Начинка:
Яйця – 4 шт.
Вершки 10-15% – 200 мл
Сир твердий – 150-200гр.

Далі імпровізуйте:
Курка, гриби, сьомга, овочі, овочеві мікси, шпинат, броколі, кукурудза 🌽

Пиріг кіш з куркою, грибами, сиром і вершками в духовці покроковий рецепт

1. Викласти тісто у форму, зробивши бортик, поставити в морозильник на 20-30 хвилин, зробити виделкою насічки і відправити в розігріту духовку до 200°на 25 хвилин ( процес з духовкою пропускаю).

2. Тим часом готуєте начинку: Змішати яйця, вершки і тертий на крупну тертку сир твердий (відмінно підійде моцарела) туди ж додати підсмажене або відварне куряче філе і будь-які за вашим смаком овощи.

3. Все це виливаєте в підсмажену основу для кіша і відправляєте в розігріту духовку до 200°на 30 -45 хвилин. Кіш готов.