Пиріг на рікотті з яблуками і горіхами простий рецепт. А пиріг ось красивий, смачний і дуже м’який. Як все найкраще, що є в цьому світі.
Інгредієнти
* 3 яйця
* 100г цукру
* 60г м’якого вершкового масла
* 30г теплого молока
* 250г рікотти
* 260г борошна
* 2ч.л. розпушувача
* щіпка солі
* 2 яблука
* 60г волоських горіхів
* 20г цукру
* 20г вершкового масла
Пиріг на рікотті з яблуками і горіхами покроковий рецепт
1. Яблука очистити від шкірки і нарізати кубиками, горіхи поламати. Змішати яблука, горіхи і цукор. М’яке масло змішати з теплим молоком, влити до рікотті і розмішати до однородности.
2. Яйця збити з цукром і сіллю, влити до рікотті, добре перемішати. Всипати борошно з розпушувачем, перемішати. Форму змастити маслом (якщо необхідно), вилити тесто.
3. Зверху викласти яблука з горіхами, злегка втопити в тісто. Зверху покласти масло шматочками. Випікати при 180* 50 хвилин, до сухої зубочистки.