Пиріг ПП галета з нектаринами

Як зробити Пиріг ПП галета з нектаринами рецепт простий 🌿 Я вам трохи заздрю… Тому що ви її ще не пробували 🤤 Хто любить просту, смачну і соковиту пп-випічку? Цей рецепт для вас!

Інгредієнти

⁃ Борошно пшеничне цільнозернові (можна замінити на борошно полби), 190-200 гр
⁃ Рослинна олія, 50 мл
⁃ Окріп, 60 мл
⁃ Розпушувач, 1 чайн. ложка
⁃ Сіль, щіпка
⁃ Сироп топінамбура, 2 стіл. ложки
⁃ Нектарини, 4 шт (вибирайте стиглі, соковиті)
⁃ Кокосовий цукор для прикраси, за бажанням (~1 стіл. ложка)

Пиріг ПП галета з нектаринами покроковий рецепт

1. Змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати окріп, масло і сироп, замісити тісто Залишити тісто відпочити при кімнатній температурі хвилин на 15 Тим часом готувати начинку: Нектарини помити, вийняти кісточки і нарізати не товстими часточок. Розкачати тісто в коло, товщиною 5-7 мм (краще робіть це відразу на аркуші пергаменту для випічки, щоб потім не перекладати галету).
2. В середину красиво викласти часточки нектарина, відступаючи від країв 3-4 см Защипнути міцно краю, сформувавши галету Випікати в духовці на пергаменті для випічки при температурі 180-200 градусів до готовності (хвилин 50).
3. Остиглу галету зверху за бажанням можна присипати кокосовим цукром. Я подрібнила кокосовий цукор в кавомолці і присипала галету вийшла пудрою. Дуже смачно получается.