Пиріг з інжиром і крамблом

Як зробити Пиріг з інжиром і крамблом рецепт простий в духовці. Котики, якщо б я друкувала свою книгу, що б там повинно було бути? Що в обов’язковому порядку, ніж доповнити, що на обкладинці? Хотілося б вам її придбати, коли рецепти теоретично є в блозі? І якщо ні, то що б послужило тим самим пунктом, підштовхнув вас до покупки? Скільки б ви були готові заплатити за книгу? І чи обов’язково це повинна бути книга в звичному розумінні?

Інгредієнти

(на форму 20см)

Тісто:
⠀▫️2 яйця
⠀▫️80г м’якого вершкового масла
⠀▫️щіпка солі
⠀▫️70г коричневого цукру
⠀▫️1ч.л. розпушувача
⠀▫️100г пшеничного борошна

Начинка:
⠀▫️2-3 інжиру
⠀▫️1ст.л. цукру
⠀▫️20г волоських горіхів
⠀▫️20г вершкового масла
⠀▫️кориця за бажанням

Крамбл:
⠀▫️20г цукру
⠀▫️20г волоських горіхів
⠀▫️25г холодного вершкового масла
⠀▫️40г пшеничного борошна

Пиріг з інжиром і крамблом покроковий рецепт

1. Для крамбла холодне вершкове масло розтерти з борошном в крихту. Додати цукор і дрібно рубані горіхи. Перемішати. Прибрати в холодильник, поки готується тісто і начинка.
2. Для начинки інжир нарізати кубиками, волоські горіхи поламати. На сковороді розтопити вершкове масло,і висипати інжир і горіхи. Присипати цукром і корицею. Тушкувати на невеликому вогні, помішуючи, хвилин 5.
3. Для тіста м’яке вершкове масло збити з цукром. Додати по одному яйця, щоразу збиваючи. Після додати просіяне борошно з розпушувачем. Перемешать.
4. Форму змастити маслом. Викласти тісто, розрівняти. Зверху викласти начинку, злегка придавити. Присипати крамблом. Випікати при 180° 40 минут.