Пиріг з капустою, цибулею і яйцем

Як зробити смачний Пиріг з капустою, цибулею і яйцем рецепт простий в духовці. Не всі ж тортики нам піч😂 Ділюся рецептом класного смачного пирога з капустою.

Інгредієнти

Тісто:
350 г борошна
1/2 ч. л солі
1 ч. л розпушувача
1 ст. л цукру
200 р сметани
70 г вершкового масла
1 яйце

Начинка:
1 кг капусти
Цибулина
Спеції за смаком
4 варених яйця

Пиріг з капустою, цибулею і яйцем покроковий рецепт

1. Тісто. У борошно додати сіль, цукор і розпушувач, потім яйце, сметану, розтоплене вершкове масло, замісити тісто, прибрати на півгодини в холодильник. Потім розділити на 2 частини, кожну розкачати в пласт.
2. Взяти металеву форму (у мене це для тарта, діаметр 26 см), викласти туди пласт тіста, присипати його манкою (щоб манка ввібрала зайву рідину від начинки) Викласти начинку, накрити другим пластом. Змастити пиріг яйцем і випікати півгодини при 180 гр.

3. Начинка:
Цибулю дрібно порізати, пасерувати на сковороді до золотистого кольору, капусту нашаткувати і додати до цибулі, посолити, поперчити, додати спецій (я завжди скрізь додаю паприку) і згасити до м’якості. Остудити.
Яйця нарізати кубиками і змішати з капустой.