Пиріг з полуницею та мигдалевими пелюстками простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Яйця 3шт (170г)
Цукор – 160г
Ванільний цукор – 8г
Сметана 30% – 50г
Вершкове масло 82% – 120г
Цедра лимона – 1ч.л.
Борошно – 170г
Розпушувач – 6г
Сіль – 1 щіпка
Полуниця – 200г
Мигдальні пелюстки – 30г
Пиріг з полуницею та мигдалевими пелюстками покроковий рецепт
1. Полуницю промити і нарізати часточками. Яйця (кімнатної температури), цукор і ванільний цукор збити міксером до утворення пухкої білої маси. Додати сметану, розтоплене вершкове масло і цедру лимона, ще раз збити миксером.
2. В отриману масу просіяти борошно, розпушувач і сіль, перемішати силіконової лопаткою до однорідного стану. Тісто перекласти в застелену пергаментним папером форму (d=22см) і разровнять.
3. Викласти підготовлену полуницю на тісто. Посипати мигдалевими пелюстками. Випікати при 180С приблизно 40 хвилин. Приємного апетиту!