Повітряне бездріжджове тісто на кефірі з додаванням манки. Пиріжки виходять як на дріжджах, вони дуже пористі і ніжні. Пиріжки на кефірі і манці з начинкою з яєць і цибулі простий рецепт.
Інгредієнти
400 мл кефір (чим жирніше, тим краще)
1 чл сіль
1 шт яйце
20 г манка
1 чл цукор
550 г борошно
3 ст л рослинне масло
10 г розпушувач
Начинка: яйця + цибуля
Пиріжки на кефірі і манці з начинкою з яєць і цибулі покроковий рецепт
1. Беремо теплий кефір, якщо у вас не жирний, то можна добувати трохи сметани, наприклад 350 мл кефіру, 50 г сметани. У кефір додаємо яйце, сіль, цукор, манку. Змішуємо борошно і розпушувач і замішуємо тесто.
2. Під час замісу додаємо рослинне масло. Тісто не повинно бути густим, воно злегка липне до рук, тому борошно додавати поступово, може піти більше або меньше.
3. даємо Тісту відпочити 30 хвилин, формуємо пиріжки і обсмажуємо у великій кількості рослинного масла. Начинку можна любую.
4. Готово!
Відео рецепт 👇