Пиріжки з мясом і капустою в духовці

Як смачно зробити Пиріжки з м’ясом і капустою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це здобні дріжджові ПИРІЖКИ ))) рецепт яких вас зацікавив. У мене це ПИРІЖКИ з начинкою з м’яса і капусти

Інгредієнти

Опара:
тепле молоко — 250 мл
цукор — 1 ст. л.
борошно — 2 ст. л.
дріжджі сухі — 2,5 ч. л.

Тісто:
борошно — 550 р
цукор — 50 г
сіль — 1 ч. л.
масло вершкове розтоплене і кімнатної температури — 80 р
яйце куряче (велике) — 2 шт.
ВСЯ ОПАРА

Начинка:
масло рослинне — 1 ст. л.
цибуля ріпчаста — 1 шт.
часник — 2-3 зубчики
фарш м’ясний — 500 г
капуста (білокачанна, але у мене Савойська) — 300 р
сіль — за смаком
чорний перець мелений — за смаком

Для змащування пиріжків:
яйце куряче
молоко — 25 мл

Пиріжки з м’ясом і капустою в духовці покроковий рецепт

1. Першим ділом приготувати опару; для цього у тепле молоко додати сухі дріжджі, цукор, борошно, перемішати до однорідної консистенції, накрити миску і залишити на 15-20 хв. до появи «пінної шапочки» на поверхні. Починаємо замішувати тісто. У велику чашу всипати борошно, додати цукор (з одного боку) і сіль (з іншого боку чаші), влити розтоплене вершкове масло кімнатної температури, розбити яйця, додати опару і замісити тісто. Тісто має стати м’яким і у мене – трохи (!) липким.

2. За рецептом борошна може бути і 580 г; але, я беру завжди 550. Після вистоювання тісто не буде липким від слова зовсім! Я додаткової борошна не додаю! Отже, чашу з тістом накрити (харчовою плівкою, кришкою і прибрати в тепле місце до збільшення його обсягу в двоє, приблизно на 1,5-2 ч. Для НАЧИНКИ розігріти в сковороді рослинне масло, викласти дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник, обсмажити до м’якості. Додати м’ясний фарш і обсмажити до посветления мяса.
3. У цей момент додати до фаршу нашатковану капусту і тушкувати до готовності все хвилин 15. Посолити і поперчити за смаком. Охолодити начинку! Формуємо пиріжки. Готове тісто викласти на робочу поверхню, злегка обім’яти і розділити на шматочки однакового розміру (у мене по 65 г). Сформувати з них колобки і накрити кухонним рушником, щоб тісто не заветрилось.
4. Продовження рецепта в «каруселі» – https://www.instagram.com/p/Cl6PZpOIsPhXeHZXzTb68_j48BYVa2u0jG6ky00/