Домашні Пиріжки з капустою і яйцем в духовці без дріжджів на кефірі простий рецепт.
Інгредієнти
Кефір – 350 гр (або 1,5 склянки)
Борошно – 260 гр (або 1,5 склянки)
Яйце – 2 шт
Сметана – 2 ст ложки
Сіль – 1/3 ч. ложки в тісто/ 1/3 год. ложки в начинку
Сода або розпушувач – 1/2 ч. ложка
Для начинки:
Капуста – 1/2 качана
Рослинне масло для смаження
Яйце – 3 шт
Пиріжки з капустою і яйцем в духовці без дріжджів на кефірі покроковий рецепт
1. В окремій мисці збиваємо яйця з сіллю, вливаємо кефір, додаємо сметану, просіяне борошно, соду або розпушувач. Орієнтуйтеся на консистенцію на відео, при необхідності додайте ще борошна. Відставляємо тісто і займаємося начинкою. Тісто має постоять.
2. Моєму, знімаємо верхні листки і дрібно шаткуємо капусту. Обсмажуємо на олії, вливаємо воду, і тушкуємо під кришкою до м’якості. Солим.
3. відварені яйця Очищаємо і нарізаємо дрібним кубиком, ось так. Змішуємо з капустою, солимо. Начинка готова.
4. Блюдо для запікання викладаємо папером для випічки, виливаємо 2/3 тіста, викладаємо начинку, розподіляємо і заливаємо рештою тестом. Вчинків кунжутом і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 минут.
Відео рецепт 👇