Пишні панкейкі з ягодами і шоколадною глазурю

Пишні панкейкі з ягодами і шоколадною глазур’ю 😍

Інгредієнти

Для тесту:
-яйця 2 шт
-кефір 450 мл (теплий)
-цукор 65 р
-кориця або ванілін за смаком
-рослинна олія 30 мл
-розпушувач 2 р
-борошно 300 г

Для глазурі:
-какао 1 ст. л
-цукор 35 р
-вода-2 ст. л
-сл. масло 1/3 ч. л

Пишні панкейкі з ягодами і шоколадною глазур’ю покроковий рецепт

1. Все перемішуємо крім олії, і при постійному помішуванні на повільному вогні доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, додаємо масло. Між іншим, дуже смачна глазур на воді виходить. Візьміть на замітку 😉

2. Тісто: З’єднати всі інгредієнти, залишити тісто на 30 хв. Потім випікаємо на сухій сковороді з двох сторін, до рум’яності (на середньому вогні).

3. Щоб панкейкі вийшли пишні, тісто після того як постояло, перемішувати не треба. Черпайте з краю по одній ложке.