Равлик пиріг з рибною консервою і яйцем в духовці з тіста філо

Як смачно зробити Равлик пиріг з рибною консервою і яйцем в духовці з тіста філо готовим простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Швидкий пиріг з тіста філо.

Інгредієнти

150г філо
250г рибної консерви (найкраще підійдуть скумбрія/сардина)
4 варених яйця
Пучок зеленого цибулі
2ст л сметани або майонезу (за бажанням.)

25г вершкового масла
Кунжут

Равлик пиріг з рибною консервою і яйцем в духовці з тіста філо покроковий рецепт

1. Для начинки: Злийте з консерви зайве масло і подрібніть рибу виделкою. Додайте дрібно нарізаний зелена цибуля і яйця. Сметану або майонез – для сочности.

2. Тісто філо розділіть на шари і кожний шар загорніть потроху начинки. Скрутіть в рулетики і укладіть у форму улиткой.

3. Посипте кунжутом. Запікайте ~20 хвилин при 180° Гарячий пиріг можна змастити маслом 🙂

Відео рецепт 👇