Рулет з лаваша на перекус. Як зробити Рулет з лаваша з йогуртом, яйцем, капустою і сиром рецепт простий.
Інгредієнти
– лаваш 150г
– грецький йогурт 250г (або нежирна сметана/будь густий несолодкий йогурт)
– яйце 4 шт + 1 жовток для змазування
– салатна капуста 400г
– масло ростить. для смаження
– сіль за смаком
– сир за бажанням 30-40г
Рулет з лаваша з йогуртом, яйцем, капустою і сиром покроковий рецепт
1. Відварити яйця. Капусту нашаткувати, згасити на краплі ростить. масла 2-3 хв, посолить.
2. Лаваш розрізати на 2 рівні частини, промазати 1 лист лаваша 1/2 йогурту, викласти порізані яйця 2 шт, і 1/2 тушкованої капусти, накрити лавашем і викласти інгредієнти, що залишилися в тому ж порядке.
3. Акуратно згорнути рулет, перекласти на деко, застелений пекарської папером, змастити жовтком, посипати тертим сиром, поставити в розігріту до 180С духовку на 20-25 хв до зарумянивания.
Відео рецепт 👇