Як приготувати смачні Рулетики баклажани з сиром, сиром і часником в духовці рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
У 100 гр – 87.22 ккал
⠀
Баклажани – 2 шт
Сир м’який – 150 гр (1 баночка)
Сир среднетвердый – 100 гр
грецький Йогурт або сметана – 2 ст л
Свіжий часник – кілька зубчиків
Сіль, перець, спеції – за смаком
Зелень свіжа – за бажанням
Рулетики баклажани з сиром, сиром і часником в духовці покроковий рецепт
1. Баклажани миємо, просушуємо, нарізаємо тонкими слайсами. Зручно овочечисткою це робити. Розігріваємо сковороду, змащуємо краплею олії і обсмажуємо баклажани з двох сторін 2-3 хвилини. Натираємо сир на дрібній терке.
2. Невелику частину сиру залиште для посипання перед запіканням. Додаємо сир, зелень дрібно нарізану, часник через прес, і йогурт, гарненько перемішуємо. Обсмажені баклажани фршируем начинкою і звертаємо в трубочку, можна заколоти зубочисткой.
3. Укладаємо у форму для запікання. Зверху змащуємо йогуртом або сметаною, посипаємо рештою натертим сиром. Відправляємо в розігріту духовку на 20 минут.