Як зробити рулетики з баклажанів і кабачків з фаршем рецепт простий. Швидше пишу рецепт, а ви зберігайте!
Інгредієнти
Фарш з цибулею (будь-який) – 250гр.
Баклажан великий – 1шт.
Кабачок великий – 1шт.
Сулугуні – 130гр.
Томати перетерті – 150гр.
Цибуля – 1шт.
Часник – 1зуб.
Цукор – 1/2ч.л.
Базиліковим масло (спеція, базилік) – 1ч.л.
Винний оцет – 1ч.л.
Сіль, перець за смаком
Рулетики з баклажанів і кабачків з фаршем покроковий рецепт
1. Для фаршу можна брати різні поєднання м’яса, у мене яловичина + свинина в рівних кількостях, перекручені з цибулею, сіль, перець. ⠀ Баклажан і кабачок нарізаємо слайсами, товщиною приблизно 3 мм, викладаємо їх на деко, змащуємо олією, солимо і відправляємо в розігріту до 200 духовку на 12-15 хвилин до м’якості. ⠀
2. Потім дістаємо їх, змащуємо кожен слайс тонким шаром фаршу до половини довжини, зверху посипаємо невеликою кількістю тертого сиру і звертаємо в рулетик. Всі рулетики викладаємо в жароміцну форму і готуємо соус. ⠀
3. Для соусу обсмажуємо дрібно посічену цибулю до золотистого кольору, додаємо до нього перетерті помідори, трохи води, доводимо до смаку базиліком, оцтом, сіллю, цукром, перцем, варимо хвилин п’ять, потім додаємо видавлений часник і знімаємо з плиты.
4. Поливаємо отриманим соусом рулетики, зверху посипаємо невеликою кількістю сиру і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин. ⠀ Готові рулетики подаємо в глибокому блюді разом з соусом. ⠀ Це дуже смачно!
Відео рецепт 👇