Як зробити Рибу з грибами в вершках і сметані рецепт простий.
Інгредієнти
•Філе тріски або минтая-700 гр.
•Вершки 20%-200 мл
•Сметана 20%-200 гр.
•Печериці -200 гр.
•Цибуля Ріпчаста-1 шт.
•Борошно-4 ст. л
•Паприка-1 ч. л
•Сіль і чорний перець за смаком.
Риба з грибами в вершках і сметані покроковий рецепт
1. Очистіть рибу від кісток і шкіри, наріжте її невеликими смужками. Змішайте борошно з паприкою і сіллю, посипте цією сумішшю рибу і акуратно перемішайте, щоб всі шматочки виявилися покриті. На попередньо розігріту сковороду викладіть рибу і обсмажте її буквально за 2 хвилинки з кожного стороны.
2. Викладіть рибу на тарілку. У сковороду, де смажилася риба, викладіть цибулю і гриби, трохи посоліть. Обсмажте до готовності (хвилин 7) Влийте в сковороду з грибами вершки і сметану, ретельно перемішайте, щоб не було комков.
3. Викладіть рибу і протушкувати на повільному вогні 8 хвилин. Подавайте з пюре або відварною рисом.