Рибний салат з минтая з морквою і цибулею простий рецепт. Добрий день, друзі! Як проходять ваші вихідні? Я знову поповнила свої заготовки на зиму, обов’язково все вам покажу і приготувала дуже смачний салатик на обід. Вперше спробувала його років 10 тому у подруги, так він і прижився у нас. Цей салат можна подавати як повноцінне блюдо дуже смачне і ситне..
Інгредієнти
Мінтай 2 шт
Цибуля ріпчаста 2-3 головки
Моркву 3-4 шт
Сіль, перець за смаком
Рослинна олія для смаження
Рибний салат з минтая з морквою і цибулею покроковий рецепт
1. Рибку відварюємо в підсоленій воді, я додаю ще кріп (стебла) для аромата.
2. Морквою цибулю нарізаємо кубиками, обсмажуємо на рослинному маслі до мягкости.
3. Потім рибку перебираємо від кісток додаємо обсмажені цибулю і моркву, перемішуємо, сіль, перець за смаком. Це дуже смачно 👍