Рибний суп з овочами, креветками, лососем і беконом

Як зробити Рибний суп з овочами, креветками, лососем і беконом рецепт простий.

Інгредієнти

на 3 порції:
Цибуля порей 40 гр (нарізаємо кільцями)
Моркву 30-40 гр (пір’ям нарізаємо)
Томати Черрі 100 гр (четвертинками, або навпіл)
Селера стебло 60 гр (пір’ям нарізаємо)
Бекон копчений 50 гр (нарізаємо кубиком)
Часник 2 зубчики часнику (подрібнити)
Свіжий чебрець 2-3 гілочки
Масло вершкове 2 ст ложки
Олія рослинна 1 ст ложка
Курячий бульйон 500 мл
Сіль, перець, цукор за смаком додаємо своєму
6 шт Креветки (по 2 шт. на порцію)
Лосось філе 150 гр (по 30 г на порцію)
Рибний соус 2 ст ложки
2 зубчики Лимон (у готовий кинути в кінці)
Пучок свіжої кінзи
Цедра лимона

Рибний суп з овочами, креветками, лососем і беконом покроковий рецепт

1. На першому етапі необхідно розтопити вершкове масло в рослинній олії і додати в нього чебрець і часник. Ми повинні отримати насичене масло для нашого супу, в якому будемо обсмажувати овочі і бекон (на низькій температурі робимо це, щоб вершкове масло швидко не підгоряло). Далі додаємо чеснок.

2. Смажимо хвилину-дві. Бекон. Смажимо 2 хвилини. Після селера, морква, цибуля. Обсмажуємо ще 5 хвилин на слабкому вогні. Тепер обсмажені овочі запарюємо гарячим бульйоном і додаємо вже спеції, щоб трохи вирівняти смак нашого супу. Настав момент, коли можемо додати томати, лосось і поварити 3-4 хвилини, щоб бульйон наситився смаком рыбы.

3. Незабутній додати рибний соус, який дуже важливий у цьому рецепті. Так як завдяки його смаку, ми отримаємо саме те поєднання смаків, яке я хочу вам донести через цей рецепт. Цей соус з’єднає всі інгредієнти в одне ціле і у нас буде ідеальний насичений рибний бульйон з копченим ароматом.

4. За хвилину до готовності додаємо креветки (щоб вони залишилися хрусткими і не переварилися). У готовий суп додаємо цедру лимона і пару часточок. При віддачі обов’язково додайте пучок свіжої кинзы.

Відео рецепт 👇