Салат десятка з баклажанів, морквою, цибулею і помідорами на зиму простий рецепт.
Інгредієнти
🍆 Баклажан 10 шт
10 шт Морква
🧅 Цибулю 10 штук
🍅 Помідорів 2 кг подрібнити у блендері або м’ясорубці
1 склянку 6% оцту
1 стакан рослинного масла
0,5. такана цукру
2 ст. л. солі.
Салат десятка з баклажанів, морквою, цибулею і помідорами на зиму покроковий рецепт
1. Все крупно порізати. Все змішати, кип’ятити 20 хвилин, розкласти в стерилізовані банки, закатать.
2. Я за 5 хвилин до закінчення варіння додаю ще подрібнених часник, гострий перець і зелень. Мені так більше нравится.