Салат із зелених помідорів, морквою, перцем і цибулею на зиму

Як зробити заготовку: Салат із зелених помідорів, морквою, перцем і цибулею на зиму простий рецепт домашній. Найкращий салат із зелених помідорів. Ви будете говорити мені «СПАСИБІ» кожен раз коли будете відкривати банку! Він неймовірний! Ми вже відкрили 1 банку 🤣 не стрималися!

Інгредієнти

~3 кг зелених помідорів
~1,5 кг моркви
~2 червоних болгарських перцю
~3 цибулини
~2 столові ложки солі з гіркою
~4 ст ложки цукру
~5 ст ложок олії
~5 ст ложок оцту 9%
~10 горошин чорного перцю
~2 лаврових листа

Салат із зелених помідорів, морквою, перцем і цибулею на зиму покроковий рецепт

1. Помідори нарізаємо часточками. Морква пропускаємо на тертці для корейської моркви. Цибулю тонко шаткуємо. Перець нарізаємо соломкою. Всі укладаємо в одну кастрюлю.

2. Посипаємо сіллю і залишаємо під пресом на 2 години щоб виділився сік. Далі ставимо на повільний вогонь. Надішліть цукор, олія, оцет, перець, лавровий лист. Варимо 40 хвилин під крышкой.

3. 3 рази перемішайте. Всі укладаємо в стерилізовані банки і закрити кришками. Банки перевертаємо і ставимо під теплу ковдру. Всім приємного апетиту!

Відео рецепт 👇