Як смачно зробити Салат із зелених помідорів, цибулі, помідорів і перцю на зиму в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хоч і з запізненням, але я його все-таки приготувала. Благо, що ще 7 листопада і зелених помідорів на ринку багато😂 Думаю 🤔 але це не точно, що в цьому сезоні це останні закруточки) Салат із зелених помідорів.
Інгредієнти
Помідори – 4 кг (зелені)
Цибуля – 1 кг
Морква – 1 кг (можна більше)
Солодкий перець – 1 кг
Цукор – 150 гр
Сіль – 100 гр
Оцет – 100 гр
Рослинне масло -150-200 мл
Салат із зелених помідорів, цибулі, помідорів і перцю на зиму покроковий рецепт
1. Помідори порізати часточками, моркву натерти на тертці (можна ножем як корейську), перець і цибулю нарізати півкільцями. Змішати всі овочі, додати сіль і цукор, добре перемішати і залишити на 1 годину. Далі додати рослинне масло і відправити салат на 🔥
2. Після закипання варити 10-15 хвилин, додати оцет і варити ще 5 хвилин. Головне 👆🏻салат не переварити – якщо бачите, що помідори стали хоч злегка м’які, на цьому все.
3. Розкласти салат по стерильним банкам і гарненько укутати до повного охолодження. P. s. Але я як завжди все салати стерилизую (це для того, щоб зберігати при кімнатній температурі).
4. Повні банки накрити кришками, але не закручувати і відправити стерилізуватися в духовку при 150-170°на 20-30 хвилин (знизу повинні піти бульбочки )