Рецепт мого улюбленого варіанту “Олів’є”. Без нього новорічна стрічка була б неповною. Мій салат – це, звичайно, не модний ф’южн з яблучком і цибулькою. Але дещо в рецепті я все ж роблю не по класиці. Як зробити Салат олів’є зі свіжим огірком і ковбасою рецепт простий. Мариновані огірки в “Олів’є” я кладу навпіл зі свіжими 🥒 Горошок у мене теж частково консервований, частково свіжий. І ці невеликі зміни вносять нотку свіжості спочатку брутальний новорічний салат 🥰 Ну і в нашій родині найбільше люблять “Олів’є” саме з ковбасою.
Інгредієнти
На 8 порцій:
400 г вареної ковбаси
2 варені моркви
3-4 варених яйця
4 варені картоплини
3 невеликих маринованих огірка
1 середній тепличний огірок
100 г консервованого горошку
100 г замороженого зеленого горошку
200 р майонезу
Салат олів’є зі свіжим огірком і ковбасою покроковий рецепт
1. Заморожений горошок засипаємо в окріп і бланируем протягом 2 хвилин після повторного закипания.
2. Всі інші інгредієнти нарізаємо кубиками.
3. Кладемо все в миску, додаємо майонез, сіль за смаком і перемешиваем.
Відео рецепт 👇