Салат Юрча з кабачків на зиму в банках

Салат Юрча з кабачків на зиму в банках простий рецепт. Отже, обіцяний рецепт заготівлі на зиму – “Юрча” Ця закуска взимку порадує вас пікантним насиченим смаком і розійдеться на «ура»!

Інгредієнти

🥒кабачки – 3 кг (вага очищених овочів)
🌶солодкий перець (без насіння) – 1,5 кг
🍅помідори – 2 кг
🥚часник – 4 середні головки
🧂сіль – 2 ст. ложки
🍚цукор – 1 склянка
🥃масло рослинне – 1 стакан
🍶оцет 70% – 1 столова ложка
• перець чорний мелений – 1 упаковка
° перець червоний мелений – 1/2 упаковки, або 2 стручок перцю чилі

Салат Юрча з кабачків на зиму в банках покроковий рецепт

1. Кабачки перекрутити на м’ясорубці і тушкувати 40 хвилин, додати масло. Потім додати помідори і перець, також пропущені через мясорубку.
2. Тушкувати все хвилин 40, додати спеції, сіль і цукор. Хвилин через 20 додати часник і уксус.
3. Почекати ще хвилинки 3 і всі по банках. Взимку насолоджуємося вкусняшкой))