Салат зі смажених кабачків з часником, горіхами і зеленню простий рецепт.
Інгредієнти
Кабачок 1 шт
Волоські горіхи 2 ст. л
Кріп 1 ст. л
Петрушка 1 ст. л
Часник 🧄 1 зуб
Оливкова олія 1 ст. л
Сіль (за смаком)
Чорний мелений перець
Салат зі смажених кабачків з часником, горіхами і зеленню покроковий рецепт
1. Кабачки обсмажуємо на сильному вогні 8 хвилин, додаємо в сковороду коли масло починає дымить.
2. Горіхи обсмажуємо до сухості і аромату. Петрушку можна замінити на кинзу.
3. Змішувати з горіхами дуже акуратно, щоб зберегти цілими кубиками кабачки, після перемішування пробуємо на сіль, по необхідності подсаливаем.
Відео рецепт 👇