Самий смачний Морквяний торт з кремом філадельфія

Як смачно зробити Самий смачний Морквяний торт з кремом філадельфія простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

(діаметр 22):

Морква – 350 гр.
Яйце – 4 шт.
Масло рослинне – 200 мл
Борошно – 350 гр.
Цукор коричневий – 200 гр.
Розпушувач – 2 ч. л.
Кориця – 1 ч. л.
Апельсин – 1 шт.
Горіхи грецькі – 150 гр.
Масло вершкове – 1,5 ст. л.
Сіль – 0,5 ч. л.

Для крему:
Сир Філадельфія – 400 гр.
Цукрова пудра – 200 гр.
Масло вершкове – 70 гр.

Самий смачний Морквяний торт з кремом філадельфія покроковий рецепт

1. Підготуємо горіхи. Обсмажимо їх на сухій сковороді або в розігрітій духовці. Відразу ж змішаємо з маслом і сіллю і приберемо остигати. Бісквіт. Рідкі та сухі інгредієнти змішуємо окремо, потім все з’єднується і довго не вимішується. В різних мисках з’єднаємо сухі (борошно, розпушувач, кориця. цукор і цедра) і рідкі (яйця, масло, сік апельсина) ингредиенты.

2. Потім акуратно з’єднаємо їх, додамо терту на дрібній тертці моркву, порубані горіхи. І акуратно вымешаем. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 50-60 хвилин. Можна бісквіт запекти в одній формі, порізати на кілька коржів. Можна пекти всі коржі окремо, тоді зменшуємо час приблизно до 25-30 хвилин (стежимо і перевіряємо на готовність зубочисткою).

3. Крем, він дуже смачний! Поєднання солоного і солодкого!!! М’яке вершкове, вершковий сир і пудру заважаємо віночком (не міксером) до однорідності. Пудру регулюємо за смаком самі. Збірка торта. Кожен корж рясно змащуємо кремом і кладемо їх один на одного злегка притискаючи. Обмазуємо кремом і прикрашаємо за желанию.

Відео рецепт 👇